香菇花瓜雞肉

香菇花瓜雞肉

2.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • ,切片
    15 克
  • 乾香菇 ,泡軟、擠乾水份
    10 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    500 克
  • 罐頭花瓜 (含20克花瓜汁)
    90 克
  • 5 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油膏
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 322.4 kcal / 1347.5 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 23.7 g
Υδατάνθρακες 7.1 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων