Misoshiru (sopa de miso)

Misoshiru (sopa de miso)

4.5 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Caldo dashi
  • de alga kombu
    2 trozos
  • de agua
    1000 g
  • de copos de bonito deshidratado (katsuobushi)
    2 cucharadas
Sopa de miso
  • de alga wakame deshidratada
    1 cucharada
  • de pasta miso blanco (shiro miso) o rojo (aka miso)
    80 g
  • setas shiitake frescas (cortadas en láminas, sin tronco)
    4
  • de tofu firme (cortado en dados de 1 cm)
    200 g
  • de cebolletas rectas tiernas (cortadas en rodajas finas diagonales)
    2
  • de ito togarashi (mezcla de 7 especias japonesa)
    3 pellizcos
    3 pellizcos de condimento de chile en polvo

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 77.3 kcal / 323.7 kJ
Πρωτεΐνη 5.7 g
Λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 8.1 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων