Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

3.4 109 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
22 kromki

Υλικά

  • 350 g ryżu białego, długoziarnistego
  • 50 g kaszy gryczanej, niepalonej
  • 200 g wody
  • 200 g mleka
    200 g napoju roślinnego, np. sojowego, ryżowego, migdałowego
  • 1 łyżeczka cukru
  • 25 g drożdży świeżych pokruszonych
    1 opakowanie suchych drożdży, (7-8 g, patrz wskazówka)
  • 40 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
  • 50 g mąki kukurydzianej
  • 10 g soli (2 łyżeczki)
  • 1 jajko

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 94.2 kcal / 394.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.1 g
Λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 185.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων