Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną

3.4 108 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
22 kromki

Υλικά

  • ryżu białego, długoziarnistego
    350 g
  • kaszy gryczanej, niepalonej
    50 g
  • wody
    200 g
  • mleka
    200 g
    200 g napoju roślinnego, np. sojowego, ryżowego, migdałowego
  • cukru
    1 łyżeczka
  • drożdży świeżych pokruszonych
    25 g
    1 opakowanie suchych drożdży, (7-8 g, patrz wskazówka)
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
    40 g
  • mąki kukurydzianej
    50 g
  • soli (2 łyżeczki)
    10 g
  • jajko
    1

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 94.2 kcal / 394.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.1 g
Λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 185.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων