Dyniowy chleb na zakwasie

Dyniowy chleb na zakwasie

4.5 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 20 λεπτ.
26 kromek

Υλικά

Zaczyn (dzień wcześniej) i pieczenie dyni
  • wody
    120 g
  • żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
    10 - 20 g
  • mąki pszennej pełnoziarnistej typu 1850-2000
    120 g
  • dyni Hokkaido pokrojonej w 2-3 cm plastry (patrz wskazówka)
    250 g
Ciasto właściwe
  • wody
    280 g
  • drożdży świeżych (προαιρετικό πεδίο) wielkości ziarna grochu
    1 mały kawałek
    1 szczypta suchych drożdży
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    510 g
  • soli
    15 g
  • skrobia ziemniaczana do oprószenia
  • kostek lodu do zaparowania piekarnika
    10

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 91.5 kcal / 383 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 0.4 g
Υδατάνθρακες 18.7 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 225.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων