Dyniowy chleb na zakwasie

Dyniowy chleb na zakwasie

4.5 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 20 λεπτ.
26 kromek

Υλικά

Zaczyn (dzień wcześniej) i pieczenie dyni
  • 120 g wody
  • 10 - 20 g żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
  • 120 g mąki pszennej pełnoziarnistej typu 1850-2000
  • 250 g dyni Hokkaido pokrojonej w 2-3 cm plastry (patrz wskazówka)
Ciasto właściwe
  • 280 g wody
  • 1 mały kawałek drożdży świeżych (προαιρετικό πεδίο) wielkości ziarna grochu
    1 szczypta suchych drożdży
  • 510 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 15 g soli
  • skrobia ziemniaczana do oprószenia
  • 10 kostek lodu do zaparowania piekarnika

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kromkę

Νάτριο 225.4 mg
Πρωτεΐνη 2.9 g
Θερμίδες 383 kJ / 91.5 kcal
Λιπαρά 0.4 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 18.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων