Ciabatty na zakwasie

Ciabatty na zakwasie

4.6 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
2 sztuki

Υλικά

Zaczyn pszenno-jabłkowy (dzień 1.)
  • 160 g wody
  • 160 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750
  • 15 - 30 g zakwasu pszenno-jabłkowego (patrz wskazówka)
Ciasto właściwe (dzień 2.)
  • 200 g wody
  • 2 łyżeczki soli
  • 350 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 5 g drożdży świeżych
    ½ łyżeczki suchych drożdży
  • olej do natłuszczenia
  • 5 - 10 kostek lodu lub pół szklanki wody (ok. 100 g)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 945.2 kcal / 3954.6 kJ
Πρωτεΐνη 32.1 g
Λιπαρά 4.7 g
Υδατάνθρακες 189.2 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 2345.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων