Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

3.4 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
22 kromki

Υλικά

  • kaszy gryczanej, niepalonej
    120 g
  • tapioki, drobnej
    100 g
    100 g tapioki, dużych perełek
  • mąki kukurydzianej
    300 g
  • wody letniej
    470 g
  • świeżych drożdży pokruszonych
    40 g
    4 łyżeczki suchych drożdży
  • soli
    1 ½ - 2 łyżeczki
  • oleju rzepakowego
    50 g
  • proszku do pieczenia, bezglutenowego
    2 łyżeczki
  • ziaren sezamu, białego
    50 g

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 119.4 kcal / 500 kJ
Πρωτεΐνη 2.2 g
Λιπαρά 4.2 g
Υδατάνθρακες 18.8 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Νάτριο 266.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων