
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
22 kromki
Υλικά
-
kaszy gryczanej, niepalonej120 g
-
tapioki, drobnej100 g
-
mąki kukurydzianej300 g
-
wody letniej470 g
-
świeżych drożdży pokruszonych40 g
-
soli1 ½ - 2 łyżeczki
-
oleju rzepakowego50 g
-
proszku do pieczenia, bezglutenowego2 łyżeczki
-
ziaren sezamu, białego50 g
Διατροφή ανά 1 kromkę
Θερμίδες
119.4 kcal /
500 kJ
Πρωτεΐνη
2.2 g
Λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
18.8 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
266.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOMOWA PIEKARNIA IV
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułki wrocławskie
2ωρ.
Bułki jogurtowe z suszonymi owocami
2ωρ.
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini chlebki do koszyka wielkanocnego
2ωρ.
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28ωρ. 10 λεπτ.
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1ωρ. 55 λεπτ.
Placek czosnkowo-serowy
2ωρ.
Drożdżowa choinka z pesto
2ωρ. 20 λεπτ.
Babka drożdżowa z rodzynkami
6ωρ.
Dyniowy chleb na zakwasie
18ωρ. 20 λεπτ.
Fantazje drożdżowe
45 λεπτ.
Słonecznikowe bagietki
1ωρ. 10 λεπτ.