Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

3.4 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
22 kromki

Υλικά

  • 120 g kaszy gryczanej, niepalonej
  • 100 g tapioki, drobnej
    100 g tapioki, dużych perełek
  • 300 g mąki kukurydzianej
  • 470 g wody letniej
  • 40 g świeżych drożdży pokruszonych
    4 łyżeczki suchych drożdży
  • 1 ½ - 2 łyżeczki soli
  • 50 g oleju rzepakowego
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • 50 g ziaren sezamu, białego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kromkę

Νάτριο 266.5 mg
Πρωτεΐνη 2.2 g
Θερμίδες 500 kJ / 119.4 kcal
Λιπαρά 4.2 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Υδατάνθρακες 18.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων