
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
22 kromki
Υλικά
-
120 g kaszy gryczanej, niepalonej
-
100 g tapioki, drobnej
-
300 g mąki kukurydzianej
-
470 g wody letniej
-
40 g świeżych drożdży pokruszonych
-
1 ½ - 2 łyżeczki soli
-
50 g oleju rzepakowego
-
2 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
-
50 g ziaren sezamu, białego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 kromkę
Νάτριο
266.5 mg
Πρωτεΐνη
2.2 g
Θερμίδες
500 kJ /
119.4 kcal
Λιπαρά
4.2 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
18.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOMOWA PIEKARNIA IV
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChleb tostowy (bez laktozy)
2h 45min
Bułki orkiszowe z ziołami
2h
Chleb żytni na zakwasie ze smalcem
16h 10min
Chleb z samopszy z sezamem
2h 10min
Chleb pszenno-gryczany z garnka
2h 30min
Ciabatty na zakwasie
17h
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1h 10min
Mini chlebki do koszyka wielkanocnego
2h
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28h 10min
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1h 55min
Placek czosnkowo-serowy
2h
Drożdżowa choinka z pesto
2h 20min