Risotto con boletus

Risotto con boletus

4.2 843 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 chalota
    30 g de cebolla
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de boletus frescos
    250 g de boletus deshidratados, (hidratados en agua durante 30 minutos)
  • 350 g de arroz carnaroli
  • 100 g de vino blanco seco
  • 900 g de agua hirviendo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal (προαιρετικό πεδίο)
  • 20 g de mantequilla
  • 40 g de queso parmesano rallado

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Πρωτεΐνη 7.69 g
Θερμίδες 1333 kJ / 319 kcal
Λιπαρά 11.91 g
Φυτικές ίνες 1.96 g
Υδατάνθρακες 45.24 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων