Risotto con pera y gorgonzola

Risotto con pera y gorgonzola

4.4 678 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 900 g de caldo de verduras
  • 60 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 350 g de arroz carnaroli
    350 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de vino blanco seco
  • ½ cucharadita de sal
  • 30 g de mantequilla
  • 200 g de queso gorgonzola
  • 200 g de pera pelada

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Πρωτεΐνη 9.45 g
Θερμίδες 1737 kJ / 416 kcal
Λιπαρά 20.56 g
Φυτικές ίνες 2.05 g
Υδατάνθρακες 48.19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων