Ensalada de arroz con espárragos y atún

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Espárragos dorados y cocción de arroz
  • de espárragos verdes frescos (1 manojo)
    500 g
  • de aceite de oliva
    35 g
  • de arroz vaporizado
    350 g
  • de agua
    775 g
  • de sal
    1 cucharadita
Aliño
  • diente de ajo
    1
  • filetes de anchoa en aceite
    6 - 8
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 g
  • de alcaparras (escurridas)
    10 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    40 g
  • de tomates cherry en cuartos o en mitades
    200 - 250 g
  • de atún en aceite de oliva
    200 g
  • de piñones
    50 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 462 kcal / 1933 kJ
Πρωτεΐνη 20.65 g
Λιπαρά 23.87 g
Υδατάνθρακες 41.23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων