
Συσκευές & Αξεσουάρ
綠咖哩蘿蔔燉肉
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
梅花肉 ,切塊500 克
-
泰式綠咖哩醬60 克
-
咖哩粉1 ½ 茶匙
-
油10 克
-
紅蔥頭20 克
-
原味優格120 克
-
水200 克
-
糖1 茶匙
-
醬油10 克
-
紅蘿蔔 ,切塊100 克
-
綜合甜椒 ,切塊50 克
-
新鮮綜合菇類 ,略切80 克
-
玉米筍 ,切塊30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
657.1 kcal /
2746.8 kJ
Πρωτεΐνη
25.5 g
Λιπαρά
46.6 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

下班後輕鬆煮
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν