
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油燉白菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
奶油20 克
-
蒜頭20 克
-
培根丁70 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
紅蘿蔔 ,去皮、切片100 克
-
金針菇 ,去根部、切段150 克
-
大白菜 ,切段(約5公分)400 克
-
高湯50 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
比薩起士絲50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1691.5 kcal /
7070.6 kJ
Πρωτεΐνη
48.9 g
Λιπαρά
100.7 g
Υδατάνθρακες
150.6 g
Φυτικές ίνες
12.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

下班後輕鬆煮
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν