
Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式椰香燉肉塊
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
椰子油15 克
-
紅蔥頭25 克
-
新鮮南薑 ,切片15 克
-
新鮮檸檬香茅3 隻
-
新鮮檸檬葉3 片
-
梅花肉 ,切塊(約2公分)500 克
-
新鮮草菇 (προαιρετικό πεδίο) ,切片170 克
-
新鮮紅辣椒 ,去蒂頭,略拍扁20 克
-
椰奶400 克
-
紅糖1 茶匙
-
魚露10 克
-
小蕃茄 ,對半切150 克
-
蘆筍 ,切段70 克
-
檸檬汁15 克
-
新鮮香菜 ,根部切段,葉子裝飾用3 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
715.4 kcal /
2990.5 kJ
Πρωτεΐνη
22.8 g
Λιπαρά
66.6 g
Υδατάνθρακες
8.8 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

下班後輕鬆煮
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν