Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式椰香燉肉塊
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
椰子油15 克
-
紅蔥頭25 克
-
新鮮南薑 切片15 克
-
新鮮檸檬香茅3 隻
-
新鮮檸檬葉3 片
-
梅花肉 切塊(約2公分)500 克
-
新鮮草菇 (προαιρετικό πεδίο) 切片170 克
-
新鮮紅辣椒 去蒂頭,略拍扁20 克
-
椰奶400 克
-
紅糖1 茶匙
-
魚露10 克
-
李型番茄 對半切150 克
-
蘆筍 切段70 克
-
檸檬汁15 克
-
新鮮香菜 根部切段,葉子裝飾用3 枝
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
22.8 g
Θερμίδες
2990.5 kJ /
715.4 kcal
Λιπαρά
66.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
8.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
下班後輕鬆煮
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν