Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer (spinach turnovers)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 portions
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
177.6 mg
Πρωτεΐνη
1.7 g
Θερμίδες
297.7 kJ /
70.9 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Authentic Lebanese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Cheesy roasted vegetable muffins
Καμία βαθμολογία
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Pastie slice
55 λεπτ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Macadamia and Parmesan biscuits
25 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Seeded pastry
15 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.