
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer (spinach turnovers)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 portions
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
70.9 kcal /
297.7 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
177.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Authentic Lebanese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye sourdough starter powder
24ωρ. 10 λεπτ.
Family burger pie
1ωρ. 25 λεπτ.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 λεπτ.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Tandoori chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Tandoori paneer pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Seeded pastry
15 λεπτ.
Shortcrust pastry with lard
35 λεπτ.