
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer with cheese and mint
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
268 kcal /
1125.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Moroccan street food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
Καμία βαθμολογία
Warm broccoli salad with rocket pesto
Καμία βαθμολογία
Leek and cheese tart
Καμία βαθμολογία
Vegan bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegetarian nuggets
Καμία βαθμολογία
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία
Vegetable Massaman curry
Καμία βαθμολογία
Tagliatelle with pumpkin
Καμία βαθμολογία
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.