Fatayer with cheese and mint

Fatayer with cheese and mint

4.7 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Dough
  • full cream milk
    250 g
  • olive oil
    80 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • baker's flour plus extra for dusting
    350 g
  • sugar
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
Filling
  • fresh mint leaves only
    6 - 8 sprigs
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • cream cheese
    160 g
  • nigella seeds
    3 tsp
  • plain flour for dusting

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 268 kcal / 1125.8 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 14.9 g
Υδατάνθρακες 24.5 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων