
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer with cheese and mint
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
268 kcal /
1125.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Moroccan street food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGado gado
1ωρ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
All in one bowl bolognese
40 λεπτ.