Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.6 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 pezzi

Υλικά

Fonduta
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 36 mesi)
    90 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Mini soufflé
  • di acqua
    1000 g
  • di carote pelate e a rondelle (0.5 cm)
    300 g
  • di piselli surgelati
    300 g
  • burro q.b.
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • uova
    4
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 294 kcal / 1230 kJ
Πρωτεΐνη 11.1 g
Λιπαρά 24.6 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων