
Συσκευές & Αξεσουάρ
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
4 portions
Υλικά
Biga
-
plain flour140 g
-
water room temperature120 g
-
dried instant yeast⅛ tsp
Dough
-
plain flour plus extra for dusting315 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water room temperature175 g
-
milk60 g
Topping
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
San Marzano tomatoes halved300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced60 g
-
garlic cloves2
-
lobster tails meat only, cut in small pieces2
-
fresh basil leaves only, shredded2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
621 kcal /
2613 kJ
Πρωτεΐνη
19.5 g
Λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
88 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Hidden Veg Sausage Rolls
3ωρ. 45 λεπτ.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1ωρ. 5 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Cornish Pasty
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1ωρ. 55 λεπτ.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1ωρ. 5 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Salt Cod Fritters
45 λεπτ.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 λεπτ.
Pizza Capricciosa
1ωρ. 35 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.