蒜烤牛排佐葡萄酒醋

蒜烤牛排佐葡萄酒醋

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 人份

Υλικά

葡萄酒醋醬
  • 蒜頭 ,切片
    10 克
  • 紅酒
    50 克
  • 新鮮迷迭香
    1 枝
  • 牛肉高湯
    150 克
  • 巴薩米克醋
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 奶油
    10 克
蒜烤牛排
  • 沙朗牛排 (每片約150-200克,厚約3公分)
    2 片
  • 新鮮迷迭香
    1 枝
  • 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 橄欖油
    2 ½ 茶匙
  • 500 克
  • 洋蔥 ,切圈(厚約0.5公分)
    1 顆
  • 蒜球 (整球) ,泡水20分鐘後,將頂端切除
    1 顆

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 641.5 kcal / 2681 kJ
Πρωτεΐνη 50.5 g
Λιπαρά 28.5 g
Υδατάνθρακες 47.5 g
Φυτικές ίνες 5.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων