香料烤雞

香料烤雞

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 人份

Υλικά

  • 橄欖油
    5 大匙
  • 新鮮柳橙汁
    120 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 1 ½ 大匙
  • 紅椒粉
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 乾燥茴香籽
    1 茶匙
  • 烏斯特調味醬
    25 克
  • 乾燥奧勒岡
    1 茶匙
  • 1 大匙
  • 全雞
    1 隻
  • 蘋果 (任何種類) ,不去皮,切塊(約4公分)
    250 克
  • 洋蔥 ,切塊(約4公分)
    150 克
  • 西洋芹 ,切段(約4公分)
    80 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約4公分)
    100 克
  • 小番茄 ,對切
    15 粒

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 468.8 kcal / 1959.5 kJ
Πρωτεΐνη 30.1 g
Λιπαρά 32.6 g
Υδατάνθρακες 14.2 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων