Pizza Diavola

4.8 65 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
3 portions

Υλικά

La pâte
  • d'eau
    220 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
    1 c. à café de poudre de malt
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche
  • de farine Manitoba et un peu pour le plan de travail
    400 g
    400 g de farine de blé
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge pour huiler
La garniture
  • de mozzarella coupée en morceaux (2-3 cm)
    200 g
  • de salami piquant italien, type 'Nduja (voir "Information(s)")
    150 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de tomates cerise
    270 g
  • de sel
    1 c. à café
  • farine Manitoba pour le plan de travail
  • d'huile d'olive extra vierge
    3 filets

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1075 kcal / 4497.8 kJ
Πρωτεΐνη 42.6 g
Λιπαρά 50.5 g
Υδατάνθρακες 111.1 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.3 g
Νάτριο 2861.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων