
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
garlic cloves10 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried black fungi soaked to soften30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
lump sugar20 g
-
fermented bean curd (nam yee) with gravy70 g
-
water250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
365 kcal /
1527 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Oriental Pork Dishes
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1ωρ.
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2ωρ. 50 λεπτ.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Malaysian Spiced Fried Chicken
4ωρ. 50 λεπτ.
Chilli with rice
50 λεπτ.
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1ωρ. 50 λεπτ.
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50 λεπτ.
Picadillo (Texas Hash)
40 λεπτ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Beef Barbacoa
2ωρ.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 λεπτ.