Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

4.8 84 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions

Υλικά

  • garlic cloves
    10 g
  • shallots
    100 g
  • fresh ginger cut in slices
    30 g
  • pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)
    1000 g
  • dried black fungi soaked to soften
    30 g
  • light soy sauce
    30 g
  • dark soy sauce
    20 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    50 g
  • lump sugar
    20 g
  • fermented bean curd (nam yee) with gravy
    70 g
  • water
    250 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 365 kcal / 1527 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων