Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines

Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines

4.4 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La pâte
  • de farine
    300 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive extra vierge
    10 g
La farce à la ricotta
  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    100 g
    100 g de ricotta, salée, en morceaux (2-3 cm)
  • de mascarpone
    100 g
  • de ricotta fraîche au lait de vache, petit-lait bien égoutté
    250 g
  • de sel
    2 c. à café rase
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
La sauce aux aubergines
  • d'huile d'olive extra vierge
    80 g
  • de thym, frais feuilles lavées et séchées
    1 brin
  • de ciboulette fraîche lavés et séchés
    5 brins
  • d'aubergines en dés (1-2 cm)
    500 g
  • de tomates en dés (2-3 cm)
    20 g
  • de basilic séché feuilles lavées et séchées et un peu pour décorer
    1 brin
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée

Διατροφή ανά 6 portions

Θερμίδες 562 kcal / 2351 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων