Tagliatelle fraîches aux cèpes

Tagliatelle fraîches aux cèpes

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

Les pâtes
  • de farine et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
La sauce aux champignons
  • de persil frais feuilles lavées et séchées
    2 brins
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de cèpes frais coupés en tranches
    150 - 200 g
    50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau
    1200 g
  • de poivre noir, moulu
    1 - 2 pincée(s)

Διατροφή ανά 4 portions

Θερμίδες 558 kcal / 2337 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 76 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων