Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates

Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Les tagliatelle
  • de feuilles de basilic frais lavées et séchées
    10 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe
  • de farine et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • œufs
    3
La sauce olives et tomates
  • de pecorino romano en morceaux (2-3 cm)
    70 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • gousse d'ail
    1
  • de tomates de San Marzano pelées concassées (2-3 cm)
    400 g
    400 g de tomates, pelées concassées (2-3 cm)
  • de basilic frais feuilles lavées et séchées
    1 brin
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre
    1 pincée
  • d'olives noires dénoyautées coupées en deux
    120 g
  • d'eau
    1200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 700 kcal / 2929 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 87 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων