Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes

Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes

4.5 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • gousses d'ail
    2
  • de thym, frais feuilles lavées et séchées
    2 - 3 brins
  • de tomates-cerises coupées en deux
    400 g
  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    40 g
  • de cèpes déshydratés réhydratés dans de l’eau tiède pendant 20 min et essorés
    15 - 20 g
  • d'aubergines la chair coupée en dés (1-2 cm)
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâte sèche, type bucatini
    350 g
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 476 kcal / 1992 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων