Tortiglioni au poulet et olives noires

Tortiglioni au poulet et olives noires

2.3 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • d'échalote
    30 g
  • de blancs de poulet, sans peau en dés (2-3 cm)
    400 g
    2 hauts de cuisses de poulet, avec peau et os, en dés (2-3 cm)
  • olives noires dénoyautées coupées en deux
    8
  • olives vertes dénoyautées coupées en deux
    8
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée
  • d'eau
    680 g
  • de concentré de tomate
    1 c. à café
  • de pâtes sèches, de type tortiglioni d’excellente qualité
    350 g
  • d'origan séché
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 498 kcal / 2084 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων