Farfalle asperges, lardons et safran

Farfalle asperges, lardons et safran

3.9 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'échalote
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
    300 g
  • de lardons (0.5 cm)
    130 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau
    700 g
  • de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
    350 g
  • de safran en poudre
    1 sachet

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 475 kcal / 1987 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων