
Συσκευές & Αξεσουάρ
Farfalle asperges, lardons et safran
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
d'échalote30 g
-
d'huile d'olive extra vierge20 g
-
d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)300 g
-
de lardons (0.5 cm)130 g
-
de sel1 ½ c. à café
-
d'eau700 g
-
de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité350 g
-
de safran en poudre1 sachet
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
475 kcal /
1987 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
68 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pâtes
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCornettes à la viande hachée
30 λεπτ.
Lasagne à la bolognaise
2ωρ. 30 λεπτ.
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 λεπτ.
Ravioli Cinque Pi
Καμία βαθμολογία
Carbonara végétarienne
Καμία βαθμολογία
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Καμία βαθμολογία
Risotto aux bolets
Καμία βαθμολογία
Tortelloni au pesto de noisettes
20 λεπτ.
Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Riz méditerranéen aux fruits de mer
Καμία βαθμολογία
Pad thaï aux crevettes
55 λεπτ.
Lasagne bolognaise aux épinards
Καμία βαθμολογία