Kiszka ziemniaczana

Kiszka ziemniaczana

4.2 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 20 - 30 g jelit wieprzowych grubych (ok. 1,5 m dł.)
  • zimna woda do namoczenia i płukania
  • 1 łyżka octu, białego
  • 2 - 3 ząbki czosnku
  • 1000 g ziemniaków, mączystych pokrojonych na kawałki
  • 200 g cebuli przekrojonej na pół
  • 300 g boczku parzonego, wędzonego pokrojonego na kawałki
  • 20 g oleju plus dodatkowa ilość do skropienia
  • 20 g mąki pszennej
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 3 - 4 łyżeczki majeranku, suszonego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 400.8 kcal / 1676.9 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 36.3 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Νάτριο 540.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων