Focaccia aux oignons

Focaccia aux oignons

4.3 69 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
6 parts

Υλικά

La pâte
  • de lait
    100 g
  • de levure boulangère fraîche
    25 g
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • de sucre en poudre
    10 g
    10 g de poudre de malt
  • d'eau
    200 g
  • d'huile d'olive et un peu pour huiler
    50 g
  • de farine à pain type Manitoba et un peu pour fariner
    600 g
  • de sel
    1 c. à soupe rase
La garniture
  • d'oignons blancs coupés en lamelles
    200 g
    200 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
    45 g
  • d'eau
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 c. à café

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 512 kcal / 2143 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 81 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων