Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri

Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri

4.5 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Chimichurri Sauce
  • natives Olivenöl extra
    100 g
  • Petersilie, frisch Blättchen und zarte Stängel
    ½ Bund
  • Basilikumblätter, frisch
    10 - 12
  • Oregano, frisch Blättchen abgezupft
    10 Stängel
  • Schalotte geviertelt
    1
  • Knoblauchzehen
    3
  • frische rote Chilischote halbiert, entkernt (z. B. Jalapeño)
    1
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Rotweinessig
    3 - 4 TL
Steaks und Fertigstellung
  • Paradeiser
    4
  • Rucola nach Geschmack
  • Rib-Eye Steaks (ca. 600 g, vom Rostbraten), ca. 3 cm dick
    3
  • Pitabrote (siehe Tipp)
    4

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 826 kcal / 3464 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων