
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
479 kcal /
2004 kJ
Πρωτεΐνη
18.2 g
Λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
66.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Hidden Veg Sausage Rolls
3ωρ. 45 λεπτ.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1ωρ. 5 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Cornish Pasty
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1ωρ. 55 λεπτ.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1ωρ. 5 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Salt Cod Fritters
45 λεπτ.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 λεπτ.
Pizza Capricciosa
1ωρ. 35 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.