
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.2 g
Θερμίδες
2004 kJ /
479 kcal
Λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
66.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1ωρ. 45 λεπτ.
Cornish Pasty
1ωρ. 30 λεπτ.
Sausage Rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
English Muffins
3ωρ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1ωρ. 5 λεπτ.
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14ωρ. 15 λεπτ.