
Συσκευές & Αξεσουάρ
Geflügelleber Crème brûleé
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Geflügelfond150 g
-
Portwein rot200 g
-
Pökelsalz½ TL
-
Geflügelleber geputzt60 g
-
Apfel in Würfeln (5 mm)100 g
-
Zucker1 TL
-
Schalotten30 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Sahne100 g
-
Cognac1 EL
-
Salz¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Eigelb2
-
Wasser, heiß für das Wasserbad
-
Rohrzucker zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
320 kcal /
1335 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Weihnachts-Menü
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50 λεπτ.
Tabouleh mit Aprikosen
35 λεπτ.
Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung
1ωρ. 20 λεπτ.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 λεπτ.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2ωρ. 15 λεπτ.
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20 λεπτ.
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20 λεπτ.
Würziger Dinkelnudelsalat
40 λεπτ.
Wurstsalat mit Laugencroutons
1ωρ. 20 λεπτ.
Knusprige Hähnchen-Tortillas (Tostadas)
40 λεπτ.
Lauwarmer Quinoa-Erdbeer-Salat mit Hähnchen
50 λεπτ.
Bavarian Wrap
10 λεπτ.