Artisan potato bread

Artisan potato bread

4.7 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
12 slices

Υλικά

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)
    150 g
  • water plus 2 tablespoons extra
    135 g
  • buttermilk
    125 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • baker's flour plus extra to dust
    500 g
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • egg
    1
  • linseeds (flaxseeds) (optional)
    2 tsp
  • pumpkin seeds (optional)
    1 tbsp
  • egg yolk to glaze
    1
  • butter to serve

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 210.7 kcal / 885.1 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 5.9 g
Υδατάνθρακες 31.3 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 303.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων