香料起司烤羊肩

香料起司烤羊肩

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 支

Υλικά

  • 羊肩排 (約8支)
    600 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 新鮮巴西利 ,只取葉子
    5 - 6 支
  • 新鮮迷迭香 ,只取葉子
    2 - 3 支
  • 新鮮百里香 ,只取葉子
    1 支
  • 新鮮鼠尾草 (可省略)
    1 支
  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 麵包粉
    60 克
  • 奶油 ,置於室溫軟化
    20 克
  • 蜂蜜芥末醬
    10 克

Διατροφή ανά 1 支

Θερμίδες 245.6 kcal / 1026.8 kJ
Πρωτεΐνη 15.5 g
Λιπαρά 17.5 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων