
Συσκευές & Αξεσουάρ
香料起司烤羊肩
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 支
Υλικά
-
羊肩排 (約8支)600 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油1 茶匙
-
新鮮巴西利 ,只取葉子5 - 6 支
-
新鮮迷迭香 ,只取葉子2 - 3 支
-
新鮮百里香 ,只取葉子1 支
-
新鮮鼠尾草 (可省略)1 支
-
帕瑪森起士粉10 克
-
麵包粉60 克
-
奶油 ,置於室溫軟化20 克
-
蜂蜜芥末醬10 克
Διατροφή ανά 1 支
Θερμίδες
245.6 kcal /
1026.8 kJ
Πρωτεΐνη
15.5 g
Λιπαρά
17.5 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

我的中秋派對
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品配件食譜
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν