Gulasz poleszucki

Gulasz poleszucki

4.6 99 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • grzybów, suszonych np. podgrzybków, pokruszonych
    10 g
  • wody gorącej
    150 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    120 g
  • wieprzowiny np. łopatki lub szynki, pokrojonej w 2 cm kostkę
    600 g
  • smalcu
    20 g
    20 g oleju rzepakowego
  • soku z kiszonej kapusty
    200 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    1 czubata łyżeczka
    1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona
  • kminku
    1 płaska łyżeczka
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • chleba razowego, bez skórki, pokruszonego
    50 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 494.5 kcal / 2070.3 kJ
Πρωτεΐνη 29.6 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 12.3 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων