
Συσκευές & Αξεσουάρ
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
5 porcji
Υλικά
-
30 g cebuli
-
1 ząbek czosnku
-
30 g oliwy z oliwek
-
800 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
-
10 - 15 g liści bazylii, świeżych
-
1 łyżeczka soli
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
473.7 mg
Πρωτεΐνη
1.6 g
Θερμίδες
358.6 kJ /
85.7 kcal
Λιπαρά
6.3 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

WŁOSKIE SOSY
8 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos serowy Mornay
10 Min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 Min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Orientalny chutney z moreli
1 Std. 30 Min
Sos pieczeniowy
55 Min
Sos śmietanowo-porowy
30 Min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 Std. 10 Min
Relish z zielonych pomidorów
55 Min
Kremowy sos grzybowy na winie
30 Min
Masło z ziołami
20 Min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 Min
Kawior z bakłażana
50 Min