Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)

Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)

4.8 1.1K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
5 porcji

Υλικά

  • 30 g cebuli
  • 1 ząbek czosnku
  • 30 g oliwy z oliwek
  • 800 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
  • 10 - 15 g liści bazylii, świeżych
  • 1 łyżeczka soli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 473.7 mg
Πρωτεΐνη 1.6 g
Θερμίδες 358.6 kJ / 85.7 kcal
Λιπαρά 6.3 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 7.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων