
Συσκευές & Αξεσουάρ
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
5 porcji
Υλικά
-
cebuli30 g
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek30 g
-
pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych800 g
-
liści bazylii, świeżych10 - 15 g
-
soli1 łyżeczka
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
85.7 kcal /
358.6 kJ
Πρωτεΐνη
1.6 g
Λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
473.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

WŁOSKIE SOSY
8 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta z oliwek
5 λεπτ.
Sos pieczeniowy
55 λεπτ.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM5, TM6)
1ωρ.
Pasta z warzyw z rosołu
40 λεπτ.
Salsa Verde
15 λεπτ.
Pasta z bakłażana
55 λεπτ.
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
15 λεπτ.
Sos winegret z olejem z suszonych pomidorów
5 λεπτ.
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5 λεπτ.
Salsa z pomidorów i kolendry
1ωρ. 5 λεπτ.
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
15 λεπτ.
Sos soubise
30 λεπτ.