Pâté z wędzonego pstrąga

Pâté z wędzonego pstrąga

4.7 105 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

  • 5 g koperku, świeżego
  • 50 g pora tylko białej części, pokrojonego na kawałki
  • 160 g masła pokrojonego na kawałki
  • 20 g miodu np. wielokwiatowego
  • 200 - 250 g filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry pokrojonych na kawałki
  • 10 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
  • 30 g słodkiej musztardy np. miodowej
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 łyżeczka ziaren pieprzu kolorowego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 138.9 kcal / 581.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 3.8 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.6 g
Νάτριο 245 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων