
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji
Υλικά
-
5 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
400 g wody
-
4 jajka
-
30 g pora pokrojonego w 1 cm plastry
-
15 g masła
-
15 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
-
30 g chrzanu, tartego
-
30 g majonezu
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
130 g makreli, wędzonej bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
161.1 kcal /
674 kJ
Πρωτεΐνη
9.3 g
Λιπαρά
12.8 g
Υδατάνθρακες
1.8 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
304.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

WIELKANOC
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrzecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sos paprykowy à la Ajvar
55 λεπτ.
Kremowy sos brokułowy
35 λεπτ.
Sos pomidorowy z tuńczykiem
45 λεπτ.
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 λεπτ.
Szybki sos beszamelowy
10 λεπτ.
Ketchup
1ωρ.
Sos pomidorowy
40 λεπτ.
Sos paprykowy z salami
45 λεπτ.
Sos warzywny do makaronu
40 λεπτ.
Sos serowy Mornay
10 λεπτ.
Hummus z pieczoną papryką (BLW, dla dzieci)
50 λεπτ.