
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji
Υλικά
-
5 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
400 g wody
-
4 jajka
-
30 g pora pokrojonego w 1 cm plastry
-
15 g masła
-
15 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
-
30 g chrzanu, tartego
-
30 g majonezu
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
130 g makreli, wędzonej bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
304.6 mg
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
674 kJ /
161.1 kcal
Λιπαρά
12.8 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

WIELKANOC
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos serowy Mornay
10 λεπτ.
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 λεπτ.
Pasta z pieczonego bakłażana
1ωρ. 50 λεπτ.
Orientalny chutney z moreli
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos pieczeniowy
55 λεπτ.
Sos śmietanowo-porowy
30 λεπτ.
Pasta z cukinii i soczewicy
1ωρ. 10 λεπτ.
Relish z zielonych pomidorów
55 λεπτ.
Kremowy sos grzybowy na winie
30 λεπτ.
Masło z ziołami
20 λεπτ.
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 λεπτ.
Kawior z bakłażana
50 λεπτ.