
Συσκευές & Αξεσουάρ
Papryka po włosku
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
2 ząbki czosnku
-
50 g oliwy z oliwek
-
700 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 3 cm kawałki
-
150 g bakłażana (προαιρετικό πεδίο) pokrojonego w 3 cm kawałki
-
40 g białego wina, półwytrawnego
-
40 g octu balsamicznego
-
20 g cukru
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
10 g soli
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście drobno posiekanej
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
978.8 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
842.5 kJ /
201.3 kcal
Λιπαρά
13.5 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
20.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PYSZNE HISTORIE
66 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKapusta czerwona na ciepło
35 λεπτ.
Buraczki na ciepło
50 λεπτ.
Surówka z kapusty pekińskiej
5 λεπτ.
Surówka z marchewki i pora
15 λεπτ.
Surówka z czerwonej kapusty
15 λεπτ.
Kluski śląskie
30 λεπτ.
Marchewka z groszkiem na ciepło
20 λεπτ.
Surówka z selera na słodko
15 λεπτ.
Buraczki na ciepło na szybko
30 λεπτ.
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15 λεπτ.
Surówka z marchewki z chrzanem
5 λεπτ.
Surówka z surowego buraka
10 λεπτ.