
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
603.4 kcal /
2534.4 kJ
Πρωτεΐνη
28.9 g
Λιπαρά
37.2 g
Υδατάνθρακες
35.8 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.1 g
Νάτριο
912.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων15-minute noodles
15 λεπτ.
Lentil and pumpkin pot pies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Polenta with mediterranean vegetables
1ωρ. 35 λεπτ.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία