Ricotta and spinach crespelle "cake"

Ricotta and spinach crespelle "cake"

4.7 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • plain flour
    120 g
  • polenta (fine)
    2 tbsp
  • eggs
    2
  • fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
    5 sprigs
  • milk
    350 g
  • olive oil
    20 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    4
  • salted butter cut into pieces, plus extra for frying
    20 g
  • fresh baby spinach leaves
    300 g
  • ricotta
    350 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • thickened cream
    50 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 912.1 mg
Πρωτεΐνη 28.9 g
Θερμίδες 2534.4 kJ / 603.4 kcal
Λιπαρά 37.2 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 22.1 g
Υδατάνθρακες 35.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων