
Συσκευές & Αξεσουάρ
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
-
yellow onion halved3 - 3 ½ oz
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
olive oil1 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided25 oz
-
water21 oz
-
salt divided2 ½ tsp
-
potatoes sliced (½ in.)14 oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)17 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
sweet paprika (προαιρετικό πεδίο)½ tsp
-
butter (προαιρετικό πεδίο)1 tbsp
Mustard Sauce
-
cream cheese2 oz
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (προαιρετικό πεδίο) from large egg1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
417 kcal /
1745 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
U.S. Digital Flipbook #2
2ωρ.
U.S. Digital Flipbook #1
1ωρ. 35 λεπτ.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 λεπτ.
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1ωρ. 10 λεπτ.
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1ωρ.
Shrimp Orzo with Peas
30 λεπτ.
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 λεπτ.
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1ωρ.
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1ωρ.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 λεπτ.