Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
140.4 mg
Πρωτεΐνη
9.8 g
Θερμίδες
1531.5 kJ /
364.6 kcal
Λιπαρά
3.3 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Υδατάνθρακες
68.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMelanzane parmigiana
2ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.