Pasticcio altamurano

Pasticcio altamurano

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    380 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di semola rimacinata di grano duro
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
    1000 g
    1000 g di porri, a striscioline
  • di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
    500 g
  • acciughe sotto sale
    3
  • olive nere denocciolate
    10
Terminare la preparazione
  • farina q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 361 kcal / 1511 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 8.8 g
Υδατάνθρακες 49.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων