Pasticcio altamurano

Pasticcio altamurano

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 380 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di semola rimacinata di grano duro
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
    1000 g di porri, a striscioline
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
  • 3 acciughe sotto sale
  • 10 olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
  • farina q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 361 kcal / 1511 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 8.8 g
Υδατάνθρακες 49.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων