
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
126.4 kcal /
530.7 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
5.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

High Tea
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDIY pizza pockets
1h 50min
Rosemary meat pies
3h 30min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Zucchini lasagne
1h 30min
Cornish pasties
2h
Rosemary and sea salt crackers
35min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Flourless bagels
1h 40min
Keto crackers
1h
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Rye Kaiser rolls
26h 30min