
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salsa Verde
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
2 ząbki czosnku
-
30 - 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
60 - 100 g cebuli przekrojonej na pół (patrz wskazówka)
-
40 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
3 filety z anchois, w oleju odsączone z zalewy
-
60 g oliwy z oliwek
-
25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
10 g octu balsamicznego
-
1 szczypta soli (προαιρετικό πεδίο)
-
1 łyżeczka sosu Worcestershire
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
152 kcal /
636 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SOSY I DIPY
14 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKarkówka marynowana z grilla
3ωρ. 20 λεπτ.
Marynata grillowa
10 λεπτ.
Marynata miodowa z chili
15 λεπτ.
Sos paprykowy à la Ajvar
55 λεπτ.
Masło ziołowe
15 λεπτ.
Marynata jogurtowa z curry do kurczaka
5 λεπτ.
Sos do potraw z grilla
15 λεπτ.
Papryka po włosku
40 λεπτ.
Masło czosnkowe z serkiem
10 λεπτ.
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1ωρ. 5 λεπτ.
Dip z zielonymi oliwkami
10 λεπτ.
Sos BBQ
30 λεπτ.