
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
water30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)180 - 200 g
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
99 kcal /
410 kJ
Πρωτεΐνη
3.1 g
Λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

No Waste
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Hazelnut Energy Balls
10 λεπτ.
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3ωρ. 45 λεπτ.
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1ωρ. 30 λεπτ.
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12ωρ. 30 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Crab Salad on English Muffins
2ωρ. 45 λεπτ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.
Frozen Champagne Jellies
Καμία βαθμολογία
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3ωρ.
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1ωρ.
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3ωρ. 45 λεπτ.
Peanut Butter Cookies
45 λεπτ.