
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 slices
Υλικά
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
333 kcal /
1398 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

HYGGE
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood and Cream Cheese Rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 λεπτ.
Potato, Pea and Onion Samosa
1ωρ. 35 λεπτ.
Hidden Veg Sausage Rolls
3ωρ. 45 λεπτ.
Spiced Beef Rolls
3ωρ. 10 λεπτ.
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12ωρ. 30 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Date and Nut Balls
20 λεπτ.
Crab Salad on English Muffins
2ωρ. 45 λεπτ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.
Frozen Champagne Jellies
Καμία βαθμολογία
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3ωρ.