Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 slices
Υλικά
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1398 kJ /
333 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
HYGGE
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDubai Chocolate Bar
1h 20min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12h 30min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Date and Nut Balls
20min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Frozen Champagne Jellies
4h 30min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1h
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3h 45min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4h 15min
Hidden Veg Sausage Rolls
3h 45min
Seeded Raspberry Oat Slices
1h 15min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min