
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 slices
Υλικά
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1398 kJ /
333 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

HYGGE
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 λεπτ.
Classic Egg and Cress Sandwiches
35 λεπτ.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1ωρ.
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12ωρ. 30 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Date and Nut Balls
20 λεπτ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.
Frozen Champagne Jellies
Καμία βαθμολογία
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3ωρ.
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1ωρ.
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3ωρ. 45 λεπτ.