
Συσκευές & Αξεσουάρ
橄欖燉雞
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分)400 克
-
橄欖油2 大匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
紅辣椒粉½ 茶匙
-
薑黃粉½ 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
檸檬皮屑½ 顆
-
蒜頭20 克
-
薑 ,去皮10 克
-
洋蔥 ,切條(約1公分)200 克
-
綜合去核橄欖 (紅、綠或黑色)120 克
-
肉桂棒1 支
-
水200 克
-
新鮮巴西利葉 ,少許,切碎
-
檸檬汁2 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
304.1 kcal /
1271 kJ
Πρωτεΐνη
20.4 g
Λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
11.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

肉料理食帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν