
Συσκευές & Αξεσουάρ
鷹嘴豆燉辣豬肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
奶油30 克
-
豬腰肉 ,切塊(約4公分)450 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)250 克
-
蒜頭10 克
-
罐裝白色鷹嘴豆120 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
孜然粉1 茶匙
-
乾燥馬郁蘭1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
韓國辣椒粉20 克
-
水350 克
-
酪梨 ,去皮,切塊(約1.5公分)50 克
-
洋蔥 ,切丁(約0.5公分)30 克
-
香菜 ,略切10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
140.8 kcal /
588.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
8.6 g
Υδατάνθρακες
15.3 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

肉料理食帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν