鷹嘴豆燉辣豬肉

鷹嘴豆燉辣豬肉

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 奶油
    30 克
  • 豬腰肉 ,切塊(約4公分)
    450 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    250 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 罐裝白色鷹嘴豆
    120 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 乾燥馬郁蘭
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 韓國辣椒粉
    20 克
  • 350 克
  • 酪梨 ,去皮,切塊(約1.5公分)
    50 克
  • 洋蔥 ,切丁(約0.5公分)
    30 克
  • 香菜 ,略切
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 140.8 kcal / 588.4 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 15.3 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων