Chocolate salted caramel petit fours

Chocolate salted caramel petit fours

4.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 10 λεπτ.
16 pieces

Υλικά

Biscuit base
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
    200 g
  • unsalted butter softened and cut into pieces
    40 g
  • light brown sugar
    40 g
  • golden syrup
    2 tsp
  • self-raising flour
    40 g
  • cocoa powder
    20 g
Salted caramel
  • light brown sugar
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    60 g
  • salted butter room temperature
    80 g
  • gelatine powder
    ½ tsp
  • golden syrup
    1 ½ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • vanilla bean paste
    ½ tsp
Chocolate mousse
  • gelatine powder
    1 tsp
  • milk
    2 tbsp
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    250 g
Chocolate ganache
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • sea salt flakes for sprinkling
  • salted butter
    20 g
  • gelatine powder
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 260 kcal / 1092.1 kJ
Πρωτεΐνη 2.4 g
Λιπαρά 20.9 g
Υδατάνθρακες 16.8 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 176.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων