
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate salted caramel petit fours
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 10 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
Biscuit base
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
light brown sugar40 g
-
golden syrup2 tsp
-
self-raising flour40 g
-
cocoa powder20 g
Salted caramel
-
light brown sugar80 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
salted butter room temperature80 g
-
gelatine powder½ tsp
-
golden syrup1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Chocolate mousse
-
gelatine powder1 tsp
-
milk2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
Chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream50 g
-
sea salt flakes for sprinkling
-
salted butter20 g
-
gelatine powder½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
260 kcal /
1092.1 kJ
Πρωτεΐνη
2.4 g
Λιπαρά
20.9 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
176.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

High Tea
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini Gugelhupf bundts
2ωρ.
Apricot Danish slice
40 λεπτ.
Steamed chocolate cake with whipped cream
1ωρ. 10 λεπτ.
Butterfly cakes
1ωρ.
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 λεπτ.
Gluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Brioche slice with crumble
2ωρ.
Basic cheesecake
10ωρ.