Pizza romana scomposta

Pizza romana scomposta

4.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
30 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    220 g
  • di zucchero
    5 g
  • di lievito di birra disidratato
    10 g
  • di farina tipo 1 + q.b.
    200 g
  • di farina manitoba
    200 g
  • di sale
    5 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
Mousse di mortadella
  • di mortadella a cubetti (1 cm)
    250 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    250 g
  • di latte
    30 g
Terminare la preparazione
  • pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
    30

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 111 kcal / 464 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 5.6 g
Υδατάνθρακες 11.4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων